Uniek

    Uniek
    Ik ben niet zoals de anderen. Ik ben misscien niet mooi,maar ik zou niets aan mezelf willen veranderen! Ik be misschien niet slim,beroemd of top. Maar ik ben UNIEK. En daar ben ik TROTS op.

    Nooit de moed opgeven.

    Nooit de moed opgeven.
    Kun je niet vliegen,loop. Kun je niet lopen,ga. Kun je niet gaan,kruip. Maar blijf nooit stil staan. Nooit dalen,altijd omhoog gaan. Kun je niet lachen,glimlach. Kun je niet glimlachen,wees toch blij. Kun je niet blij zijn,wees tevreden. Maar nooit de moed opgeven. En altijd vooruit gaan.

donderdag 27 mei 2010

Hoi, vrienden.
Ja ik sta nu 1jaar op de lijst,dat jaar is nog goed voorbij gegaan.En ik ga nog altijd 3xper week revalideren in Leuven.Dat vind ik nog altijd tof ook al gaat het minder met de oefeningen,er zijn al een aantal vrienden getransplanteerd en maken het goed,wat ik ontzettend leuk vind.
Het spijtige is dat ik met dit mooie weer nog zoveel wil doen,maar ik kan het niet meer.Mijn krachten nemen meer en meer af soms vind ik dat echt erg en maak ik mij boos.Maar ik mag niet opgeven,door mijn vrienden en familie ga ik ervoor.Maar ik mis heel veel dingen wat ik niet meer kan en hoop dat mensen beseffen wat eigenlijk echt ziek zijn is.Want van kleine dingen genieten is ook soms mooi,daar staan de meeste mensen niet bij stil.Ik weet èèn ding als ik getransplanteerd ben ga ik zoveel ik kan en mag GENIETEN.Het is niet veel wat ik nu verteld heb maar jullie hebben toch iets gehoord van mij.
Groetjes Christel.

2 reacties:

Janetta uit zei

Zo 1 jaar op de wachtlijst, hopelijk komen de nieuwe longen snel voor je.

Ik weet ook wat het is om te moeten missen wat je zelf niet meer kunt doen. kan zelf ook nog maar bar weinig meer al probeer ik het nog wel met veel gepuf en gehijg.

Helaas zijn er nog altijd mensen die niet kunnen indenken wat wij met onze ziekte (tes) moeten door staan, en kunnen het ook maar moeilijk begrijpen, ik zeg wel eens simpelweg een jas aan doen is voor ons al net iets teveel, of even naar het toilet gaan om te plassen pfff ben al moe bij de gedachten hahaha.

Ik sta sinds 12 maart dit jaar op de wachtlijst, hopelijk gaat de tijd een beetje snel voor ons zodat we weer van alles kunnen doen en volop kunnen gaan genieten ;)

Liefs Janetta

Alida zei

Wachten op longen is soms knetterzwaar.
Je wil zo graag meer doen dan je kunt.
En langzaamaan merk je dat je achteruit gaat.
Daar wordt je ook niet vrolijk van.
Maar zo lang je nog kunt genieten van de kleine dingen die op je pad komen is dat het leven meer dan waard, toch?

Ik sta morgen 29 maanden op de wachtlijst en hoop dat ik dit jaar het verlossende telefoontje ga krijgen.
Ik ben er helemaal klaar voor.

Liefs Alida

Een reactie posten

Over Mij

Mijn foto
Hoi,op 19 september in 2010 heb ik een dubbele longtransplantatie gehad.Het gaat nog steeds iedere dag beter.

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Volgers