Uniek

    Uniek
    Ik ben niet zoals de anderen. Ik ben misscien niet mooi,maar ik zou niets aan mezelf willen veranderen! Ik be misschien niet slim,beroemd of top. Maar ik ben UNIEK. En daar ben ik TROTS op.

    Nooit de moed opgeven.

    Nooit de moed opgeven.
    Kun je niet vliegen,loop. Kun je niet lopen,ga. Kun je niet gaan,kruip. Maar blijf nooit stil staan. Nooit dalen,altijd omhoog gaan. Kun je niet lachen,glimlach. Kun je niet glimlachen,wees toch blij. Kun je niet blij zijn,wees tevreden. Maar nooit de moed opgeven. En altijd vooruit gaan.

maandag 21 juni 2010

Dag beste vrienden.
Ik had vrijdag om 17u45 een telefoontje van Leuven,het was de professor en zei dat er 2 longen in aanbieding waren.Ik wist niet wat ik hoorde en zei ik kom eraan,had mijn lieve schat opgebeld want die was even bij zijn moeder en het lukte niet voor de eerste keer kon hem niet bereiken.Toen probeerde ik de 2de keer en ik had hem aan de lijn die had zich even verschrokken en zei ik kom direct.Dus we vertrokken naar Leuven vol spanning want ik was echt zenuwachtig.We hadden ons via spoed gemeld,en moest nog eerst foto's van mijn longen maken en dan naar boven voor de voorbereiding.Er ging van alles door mijn hoofd op dat moment,kreeg een hele uitleg over de voorbereiding de verpleegster was heel lief en begripvol.Ondertussen was mijn dochter en mijn zus ook al onderweg naar het ziekenhuis.Na een tijdje was ik volledig klaar voor mijn transplantatie,hoe langer ik moest wachten hoe meer zenuwen ik had terwijl ik zoveel familie om mij had voor mij te steunen.Ik zat echt met schrik en dacht wat gaat er toch allemaal gebeuren met mij,van de ene kant was ik heel blij en de andere had ik echt schrik.We waren plannen aan het maken van als ik getransplanteerd ben dan ga ik dit doen en dat doen.........enz.........Om 10uur kwamen ze mij halen voor naar de ok te gaan en dacht van ojeeeeee nu is het zover,had mijn zus nog een knuffel gegeven effe afscheid genomen van de rest van de familie.Mijn lieve man en dochter mochten onder mee wachten dat vond ik fijn,daar zaten we dan vol spanning en denken dat het een goede donor is.Maar na een paar uur kwamen ze zeggen dat deze transplantatie niet doorging.Ja ik was even verslagen,het was gene goede donor voor mij dikke shit dacht ik toen.Maar ja de volgende keer beter hè,ik mag niet opgeven ik moet verder en wil dat ook heb geen andere keuze,was wel wat verdrietig een tijdje maar dat gaat over.Nu maar wachten op een volgende oproep.

5 reacties:

Alida zei

Jemig zeg, ik schrik me rot van je verhaal.
Wat snel dat er al een oproep was.
Maar oh wat een vreselijke domper dat de transplantatie niet door is gegaan.
Lijkt me moeilijk om nu de draad weer op te pakken.
Wist jij dat je al zo hoog op de lijst stond?
Dat je dus elk moment een oproep kon verwachten?
Veel sterkte lieve meis.

Liefs Alida

Janetta uit zei

Jeetje lieverd ik schrik van dit bericht net als Alida, hoelang sta jij nu op de wachtlijst, en welke bloedgroep heb jij ?

Maar wat een pech dat het geen geschikte donor is, dit is echt balen en vooral die spanning bah wat een domper.

Maar we mogen niet de moed opgeven wie weet ben je wel heel snel aan de beurd, ik hoop het zo voor je, maar wel erg spannend allemaal hoor.

Suc6 lieverd ik ga je blog nu echt goed in de gaten houden.

Liefs Janetta XXX

Alida zei

Nog steeds wachtende?
Nog geen nieuwe oproep gehad?
Als nu de telefoon gaat heb je vast iets van... zullen er longen zijn.

Ik ben het wachten ook goed zat.
Voel me echt nu snel aftakelen.
Bah, dat is niet de bedoeling.

Sterkte en hopelijk tot schrijfs.

Liefs Alida

NTS-Donorvoorlichtig zei

Beste Christel,

Via de site www.longtransplantatie.nl vond ik je naam en blog. Ik zie dat je wacht op een nieuwe long/nieuwe longen.

Zelf werk ik voor de afdeling Donorvoorlichting bij de Nederlandse Transplantatie Stichting. Onze rol is om het publiek te informeren over alle aspecten van orgaandonatie.

Regelmatig krijgen we verzoeken van journalisten, omdat ze mensen zoals jij willen interviewen. Dit om een persoonlijk verhaal te kunnen schrijven. Zo'n verhaal is voor veel lezers een eye-opener waarom het zo belangrijk is om je te registreren als donor.

Onze vraag aan jou:
Concreet hebben we op dit moment diverse aanvragen openstaan van tijdschriften die in oktober een groot artikel willen schrijven over orgaandonatie. Hiervoor willen ze op zeer korte termijn (volgende week) interviews afnemen. Het gaat in de meeste gevallen om een interview met foto.

Kortom: mijn vraag aan jou is of jij bereid zou zijn om aan één van deze reportages mee te werken? Uiteraard geven we jouw gegevens nooit rechtstreeks aan de pers, maar bemiddelen we bij verzoeken. Als je geïnteresseerd bent, wil je dan je telefoonnummer aan mij mailen? Dan neem ik - of een collega van mij - nog deze week contact met je op. Ook als je nu niet beschikbaar bent, maar later wel mee zou willen werken aan een reportage horen we graag van je.

Alvast veel dank en hartelijke groet,

Met vriendelijke groet,

Michèle van Beek
Communicatiemedewerker Publieksinformatiecentrum
Nederlandse Transplantatie Stichting

Postbus 2304 · 2301 CH Leiden
T 071 579 84 44
www.transplantatiestichting.nl

Janetta uit zei

Hé meis hoe is het nou met jou?
Lees niets meer.

Laat gauw iets van je horen maak me eigelijk een beetje ongerust.

Liefs Janetta

Een reactie posten

Over Mij

Mijn foto
Hoi,op 19 september in 2010 heb ik een dubbele longtransplantatie gehad.Het gaat nog steeds iedere dag beter.

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Volgers