Uniek

    Uniek
    Ik ben niet zoals de anderen. Ik ben misscien niet mooi,maar ik zou niets aan mezelf willen veranderen! Ik be misschien niet slim,beroemd of top. Maar ik ben UNIEK. En daar ben ik TROTS op.

    Nooit de moed opgeven.

    Nooit de moed opgeven.
    Kun je niet vliegen,loop. Kun je niet lopen,ga. Kun je niet gaan,kruip. Maar blijf nooit stil staan. Nooit dalen,altijd omhoog gaan. Kun je niet lachen,glimlach. Kun je niet glimlachen,wees toch blij. Kun je niet blij zijn,wees tevreden. Maar nooit de moed opgeven. En altijd vooruit gaan.

dinsdag 7 juli 2009

Ziek.
Ja ik ben ziek en vind dat helemaal niet prettig.
Heb een zware bronchietis mijn sinussen zijn onstoken,en dat allemaal door die stomme stomme airco.Kan nu heel moeilijk ademen en zwijg mij van de trap te doen,dat gaat nu veel minder.
Als ik mij ga wassen ben ik uitgeput moe verdomme toch.Ik loop van woonkamer tot keuken dan ben ik al aan het puffen foei foei toch.Nu was ik zo blij dat ik die sessies kon mee doen daar keek ik echt naar uit zeg, het mag weer niet zijn blijf maar weer lekker binnen zitten.Ik haat dit altijd als je iets wilt en het gaat je wat goed boem gedaan.En weet je ik amuzeerde mij daar zo had het sociaal contact weer.Het ergste is dat ik maar niet mijn longcapaciteit minder wordt,zou het heel erg vinden.Want deze 2maanden hebben we nog veel feesten en wil dat nog meemaken.Eigenlijk wil ik nog veel beleven in mijn leven,als god dit toestaat en dat ik nog veel verassingen mag tegenkomen.Ben iemand die altijd graag plezier maakt en ook opgewekt is,maar dat lukt mij nu niet goed ik wil wel maar het gaat niet.Als vrienden vragen van hoe gaat het met je, dan laat ik me dit niet aangaan en ik zeg dan goed.In mijn eigen denk ik van was dat maar waar.Ach ja het heeft al bij al toch iets te zeggen hè,ik weet heel goed dat er nog ergere dingen op de wereld zijn.De ene heeft geluk de andere minder, maar ik weet heel goed als ik terug (gezond) ben dan ga ik er goed van profiteren.Ik wens dit ook aan alle zieke mensen toe.

1 reacties:

Alida zei

Hoi Cristel,
Leuk om jou hier ook aan te treffen. Met jou gaat het dus ook helemaal niet lekker. Dat is zo vreselijk balen.
Zelf loop ik ook al weken te knokken.
Maar we gaan gewoon door.

Groetjes Alida

Een reactie posten

Over Mij

Mijn foto
Hoi,op 19 september in 2010 heb ik een dubbele longtransplantatie gehad.Het gaat nog steeds iedere dag beter.

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Volgers