Uniek

    Uniek
    Ik ben niet zoals de anderen. Ik ben misscien niet mooi,maar ik zou niets aan mezelf willen veranderen! Ik be misschien niet slim,beroemd of top. Maar ik ben UNIEK. En daar ben ik TROTS op.

    Nooit de moed opgeven.

    Nooit de moed opgeven.
    Kun je niet vliegen,loop. Kun je niet lopen,ga. Kun je niet gaan,kruip. Maar blijf nooit stil staan. Nooit dalen,altijd omhoog gaan. Kun je niet lachen,glimlach. Kun je niet glimlachen,wees toch blij. Kun je niet blij zijn,wees tevreden. Maar nooit de moed opgeven. En altijd vooruit gaan.

zaterdag 4 juli 2009

Mega party,
Ja het was gisteren een echt megaparty,de dochter van mijn zus is geslaagd en gaf een party.
De familie was weer compleet en nog enkele buren waren er.De champange geraakte al vlug op ,man die was lekker en de BBQ ook.Er werd ook voor muziek gezorgd,het was heel leuk en te gek,ik denk dat we een beetje het beest hebben uitgehangen sorry voor de buren hahahaha.....
Ik kon niet dansen wat ik vroeger wel deed maar heb in de plaats gezongen.Wachtmaar als ik getransplanteert ben dan dans ik alle dagen.Wij waren pas om 2uur smorgens thuis,was blij dat ik mijn bed in kon stikkapot was ik.Maar we hadden ons goed geamuzeerd daar denk ik dan aan,vandaag rust ik dan maar wat meer.Want ben deze week ook nog begonnenmet de sessies 3keer per week doe ik dit.Heb nu wel overal spierpijn nog een paar weken dan is dat wel over en krijg nu ook raad van een dieetiste,is een hele lieve hoor.Weet je dit doet me goed we doen de oefeningen op ons eigen tempo,en zo bouwen we dat ook op heb het gevoel nu van ik ben niet alleen.Kijk er zo naar uit dat ik dit kan doen,hoop ook dat er een paar kiloooooos kwijt turnen.
Zo nu ben ik moe van al dat typen en ook niet veel geslapen met al dat gefeest, ik ga nu nog een beetje slapen.

0 reacties:

Een reactie posten

Over Mij

Mijn foto
Hoi,op 19 september in 2010 heb ik een dubbele longtransplantatie gehad.Het gaat nog steeds iedere dag beter.

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Volgers