Uniek

    Uniek
    Ik ben niet zoals de anderen. Ik ben misscien niet mooi,maar ik zou niets aan mezelf willen veranderen! Ik be misschien niet slim,beroemd of top. Maar ik ben UNIEK. En daar ben ik TROTS op.

    Nooit de moed opgeven.

    Nooit de moed opgeven.
    Kun je niet vliegen,loop. Kun je niet lopen,ga. Kun je niet gaan,kruip. Maar blijf nooit stil staan. Nooit dalen,altijd omhoog gaan. Kun je niet lachen,glimlach. Kun je niet glimlachen,wees toch blij. Kun je niet blij zijn,wees tevreden. Maar nooit de moed opgeven. En altijd vooruit gaan.

zondag 7 juni 2009

Hallo,ben vandaag niet goed gezind voel me zo eenzaam en slaap al 5 weken heel slecht.IK ween nu al iedere dag,het gaat me echt niet voel me rot.Was alles al maar voorbij ik wil verder ik wil leven, het is allemaal zo moeilijk hoe moet ik er mee omgaan. Ben ook veel verdrietig dat ik niet meer alles kan zoals vroeger en dan ben ik boos op mezelf.Ik probeer me met andere dingen bezig te houden, dat ik er niet aan moet denken wat erg moeilijk is voor mij.Het is precies of alles in een keer weg valt in je leven,normaal mag je zo niet denken en toch doe ik het.IK weet je mag de moed niet opgeven maar ja......
Een mens heeft up en downs in het leven zo gaat dat,ik heb veel moeten vechten in mijn verleden en nu nog,ben er wel bovenop gekomen heb ook altijd steun en vertrouwen gehad van mijn lieve heel lieve vriend.Want ik krop altijd alles op zo is mijn karakter,heb dat nu veel minder door mijn vriend.Voor hem is het ook niet gemakkelijk hoor dat weet ik wel.

1 reacties:

Henk Storm zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Een reactie posten

Over Mij

Mijn foto
Hoi,op 19 september in 2010 heb ik een dubbele longtransplantatie gehad.Het gaat nog steeds iedere dag beter.

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Volgers