Uniek

    Uniek
    Ik ben niet zoals de anderen. Ik ben misscien niet mooi,maar ik zou niets aan mezelf willen veranderen! Ik be misschien niet slim,beroemd of top. Maar ik ben UNIEK. En daar ben ik TROTS op.

    Nooit de moed opgeven.

    Nooit de moed opgeven.
    Kun je niet vliegen,loop. Kun je niet lopen,ga. Kun je niet gaan,kruip. Maar blijf nooit stil staan. Nooit dalen,altijd omhoog gaan. Kun je niet lachen,glimlach. Kun je niet glimlachen,wees toch blij. Kun je niet blij zijn,wees tevreden. Maar nooit de moed opgeven. En altijd vooruit gaan.

zaterdag 30 mei 2009

Hallo,ben vandaag nog eens gaan shoppen dat was ontspannend voor mij,effe aan niets anders denken.We waren nog vrienden tegengekomen en zijn samen op een terras iets gaan drinken,dat was heel gezellig.Had wel mijn zuurstof mee,had het gevoel dat ik van een andere planeet kwam.Zo gaapten de mensen mij aan,dacht in mijn eigen rot toch op allemaal klink misschien wel wat hard maar ja......Ik vind dit ook niet allemaal prettig hoor.Nu ga ik mij douchen we moeten naar een feest en hoop dat het leuk gaat worden santhee.......

0 reacties:

Een reactie posten

Over Mij

Mijn foto
Hoi,op 19 september in 2010 heb ik een dubbele longtransplantatie gehad.Het gaat nog steeds iedere dag beter.

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Volgers