Uniek

    Uniek
    Ik ben niet zoals de anderen. Ik ben misscien niet mooi,maar ik zou niets aan mezelf willen veranderen! Ik be misschien niet slim,beroemd of top. Maar ik ben UNIEK. En daar ben ik TROTS op.

    Nooit de moed opgeven.

    Nooit de moed opgeven.
    Kun je niet vliegen,loop. Kun je niet lopen,ga. Kun je niet gaan,kruip. Maar blijf nooit stil staan. Nooit dalen,altijd omhoog gaan. Kun je niet lachen,glimlach. Kun je niet glimlachen,wees toch blij. Kun je niet blij zijn,wees tevreden. Maar nooit de moed opgeven. En altijd vooruit gaan.

woensdag 17 juni 2009

Hoi,
Gisteren ben ik naar leuven moeten gaan,voor weer wat oefeningen te doen.Alles was hetzelfde gebleven daar was ik wel blij om, want je weet maar nooit.Ik heb gefietst en enkele blaastesten moeten wandelen het viel nog allemaal mee, want het was niet helemaal mijn dag.Had zware hoofdpijn en mijn bloeddruk was veel te hoog,omdat ik mijn medicijnen vergeten was O my God.Bij een gesprek met de kinesiste vroeg ze mij om mee te doen aan de sessies,dat ga ik zeker meedoen. Dat is 3 dagen per week oefeningen doen voor je spieren te versterken, en het voordeel is je hebt weer sociaal contact joepie....
Het is wel wat ver maar dit heb ik er wel voor over, volgende donderdag gaan we dit nog alles goed bespreken.Nu mag ik wel minder medrol innemen ben ik blij,je wordt er zo maar O zo dik van.Op 1 jaar ben ik 24kg dikker geworden,is niet zo leuk maar beter dikker dan zieker.
Och ja het is allemaal niet zo gemakkelijk,ik leef nu van dag tot dag en we zien wel wat de toekomst ons brengt.

0 reacties:

Een reactie posten

Over Mij

Mijn foto
Hoi,op 19 september in 2010 heb ik een dubbele longtransplantatie gehad.Het gaat nog steeds iedere dag beter.

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Volgers