Uniek

    Uniek
    Ik ben niet zoals de anderen. Ik ben misscien niet mooi,maar ik zou niets aan mezelf willen veranderen! Ik be misschien niet slim,beroemd of top. Maar ik ben UNIEK. En daar ben ik TROTS op.

    Nooit de moed opgeven.

    Nooit de moed opgeven.
    Kun je niet vliegen,loop. Kun je niet lopen,ga. Kun je niet gaan,kruip. Maar blijf nooit stil staan. Nooit dalen,altijd omhoog gaan. Kun je niet lachen,glimlach. Kun je niet glimlachen,wees toch blij. Kun je niet blij zijn,wees tevreden. Maar nooit de moed opgeven. En altijd vooruit gaan.

dinsdag 19 januari 2010

Echte vrienden zijn er niet voor even,die zijn ervoor je hele leven.
Daar ben ik niet zo zeker van dat geloof ik niet meer,als je ze echt nodig heb zie je ze niet.Dat is mijn ervaring sinds ik ziek ben.Zie of hoor ik niemand zelfs nog geen telefoontje of sms van hoe gaat het met je of hoe voel je je,die begrijpen niet eens dat je ook wel wilt praten of je eens wilt uithuilen of gewoon een luisterend oor.Ze laten je gewoon vallen en denken wat een geluk heb ik dat niet,spijtig dat ik er zo moet over oordelen maar zo gaat het echt.Terwijl ik altijd klaarstond voor vrienden en familie erg vind ik dat heel erg.Heb ze nu wel leren kennen ik weet wat mij nu te wachten staat als je iemand nodig heb ALLEEN je pijn en verdriet verwerken.Mijn toestand begint nu ook wel wat achteruit te gaan er zijn dingen die ik minder en minder aankan.Met oudjaar most ik nog bepaalde testen doen in Leuven,daar kreeg ik te horen waarom ik mijn gsm niet opnam.Omdat enkele dagen ervoor een donor was voor mij,we hebben hier thuis helemaal niks gehoord bij mijn dochter zelfs ook niet er stond ook niet op oproep gemist niks helemaal niks.We waren er helemaal niet goed van ik was er kapot van op dat moment hate ik iedereen heb dagen gehuild.En ik voelde me schuldig en voelde me heel alleen op dat moment.die dag zijn we een telefoon gaan kopen en hebben nu terug vaste lijn.Laat ze nu maar bellen........

2 reacties:

Tamara M. zei

Hey Cristel

JEetje wat erg dat je die telefoon niet hebt gehoord!! Maar horen ze dan ook niet nog je 2e telefoonnummer (in mijn geval mijn vriend) te bellen? Heel raar verhaal vind ik wel... Hoelang sta jij nu al HU? En welke bloedgroep heb je? Ik hoop dat er snel een donor voor je is!

groetjes Tamara

Alida zei

Ik lees dit nu pas. Gatsie, ik krijg er koude rillingen van. Dan is ern een donorlong, een oproep en je hoort de telefoon niet. Dat si toch een ware nachtmerrie.Ik wist niet dat jij al op HU staat. Dat lees ik bij de reactie van Tamara. Nu maar hopen dat er heel snel weer een oproep komt!!

Lieve groetjes van Alida

Een reactie posten

Over Mij

Mijn foto
Hoi,op 19 september in 2010 heb ik een dubbele longtransplantatie gehad.Het gaat nog steeds iedere dag beter.

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Volgers