Uniek

    Uniek
    Ik ben niet zoals de anderen. Ik ben misscien niet mooi,maar ik zou niets aan mezelf willen veranderen! Ik be misschien niet slim,beroemd of top. Maar ik ben UNIEK. En daar ben ik TROTS op.

    Nooit de moed opgeven.

    Nooit de moed opgeven.
    Kun je niet vliegen,loop. Kun je niet lopen,ga. Kun je niet gaan,kruip. Maar blijf nooit stil staan. Nooit dalen,altijd omhoog gaan. Kun je niet lachen,glimlach. Kun je niet glimlachen,wees toch blij. Kun je niet blij zijn,wees tevreden. Maar nooit de moed opgeven. En altijd vooruit gaan.

zondag 24 mei 2009

Hoi hier ben ik weer had het wat erg druk gehad,Dr Verbuist maakte een afspraak voor mij in UZ Leuven.Daar ik de volgende dag al kon gaan en was erg zenuwachtig voor wat komen gaat,die nacht heb ik bijna geen oog dicht gedaan.Voor de allereerste keer kwamen wij in Leuven aan,schreven ons in en we gingen naar de wachtzaal bij Prof. wuyts.Een heel vriendelijke man had mijn dossier gelezen die stelde voor een week opname, wat niet leuk was voor mij.En vertelde dat het voor een dubbele longtransplantatie was mijn wereld storte helemaal in mekaar,Ik dacht dit overleef ik niet maar heb geen keuze dus het moest. Enkele weken nadien kregen we telefoon van Leuven voor de opname,wat een stress weende ook voor al die onbekende onderzoeken wat zouden ze nog allemaal vinden.Mijn lieve en geduldige man stelde mij telkens gerust schat het komt wel goed , we slaan ons er wel doorheen en ik dacht waarom ik waarom nu het leven begint nog maar pas. Alle dagen had ik een paar onderzoeken dat soms de hele dag duurde,het waren vermoeiende dagen voor mij maar Annie die samen met mij de kamer deelde was een hele vrolijke spontane dame.Annie had ook een longtransplantatie gehad ze werd opgenomen wegens afstootverschijnsel,kreeg toen nog meer schrik want slapen deed ik niet goed. Nu ben ik wel moe het was ook een warme dag vandaag toedeloe...........

0 reacties:

Een reactie posten

Over Mij

Mijn foto
Hoi,op 19 september in 2010 heb ik een dubbele longtransplantatie gehad.Het gaat nog steeds iedere dag beter.

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Volgers