Uniek

    Uniek
    Ik ben niet zoals de anderen. Ik ben misscien niet mooi,maar ik zou niets aan mezelf willen veranderen! Ik be misschien niet slim,beroemd of top. Maar ik ben UNIEK. En daar ben ik TROTS op.

    Nooit de moed opgeven.

    Nooit de moed opgeven.
    Kun je niet vliegen,loop. Kun je niet lopen,ga. Kun je niet gaan,kruip. Maar blijf nooit stil staan. Nooit dalen,altijd omhoog gaan. Kun je niet lachen,glimlach. Kun je niet glimlachen,wees toch blij. Kun je niet blij zijn,wees tevreden. Maar nooit de moed opgeven. En altijd vooruit gaan.

maandag 25 mei 2009

Weer een warme dag vandaag heb net nog was opgehangen en voel me uitgeput door de warmte.Ben maar terug naar binnen gekomen aan de pc om wat te schrijven,met zuurstof natuurlijk want met deze warmte heb ik het moeilijk.Na die week opname in Leuven mocht ik naar huis joepie zei ik,Annie kwam afscheid nemen en ik wenste haar ook het allerallerbeste toe.Een paar weken nadien had ik terug een afspraak bij Prof Wuyts dat duurde een eeuwigheid voor mij,maar de weken vlogen voorbij de dag naderde en naderde.Met veel moed gingen we terug naar Leuven was heel erg zenuwachtig, het was er erg druk in de wachtzaal.Na een uurtje wachten waren we aan de beurt,en daar zat een vrouwelijke assistente die stelde een paar vragen nam nog bloedgassen en legde nog een paar dingen uit over vloeibare zuurstof.Maar dit heb ik niet nodig hoor reageerde ik, het is veel comfortabeler en meer vrijheid en vertelde me er alles van. Toen kwam Prof Wuyts binnen en vroeg hoe gaat het goed goed nogal vlug moe, tja mevr.Erkens u staat voor een dubbele longtransplantatie moest even slikken van dit kan niet, mijn man trooste mij maar niemand weet hoe ik mij voelde op dat moment.Ik was erg kwaad stelde mij de vraag waarom ik waarom nu het leven begon pas voor ons.Mag niet meer gaan werken ben zelf heel sociaal lach graag veel praat graag met andere mensen, dit valt allemaal weg weg weg .......Oei al zo laat ga nu lekker koken daaaaaaag.

0 reacties:

Een reactie posten

Over Mij

Mijn foto
Hoi,op 19 september in 2010 heb ik een dubbele longtransplantatie gehad.Het gaat nog steeds iedere dag beter.

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn kleinkind 'Muffin'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn tweede kleinkind 'Trigger'

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Mijn dochter en ikke,de bloemetjes buiten gooien :)

Volgers